Keurmerken

CE-Markering

De CE-markering is verplicht voor alle fabrikanten die deuren en/of ramen in de handel brengen. In het kader van de Bouwproductenrichtlijn verstaat men onder de term 'fabrikanten' niet alleen de fabrikanten van de producten, maar ook de verdelers of de invoerders die deze producten onder hun eigen naam commercialiseren. Schrijnwerkers die deuren of ramen fabriceren voor een welbepaalde bouwplaats en die deze ook zelf installeren, worden daarentegen niet beschouwd als fabrikanten, maar wel als aannemers, zodat de CE-markering voor deze producten niet verplicht is. Bron: WTCB

IFT-keurmerk

De ift-certificering voor de montage van ramen, deuren en raamwanden definieert en verzekert de montagekwaliteit en haar aantoonbare kwaliteitscontrole.

ATG certificatie

Een correcte certificering van de kwaliteit van de gefabriceerde ramen (luchtdichtheid, waterdichtheid, isolatiewaarde).

RAL-keurmerk montage ramen en huisdeuren

De RAL-kwalificatie voor montage van ramen en huisdeuren definieert en waarborgt de productkwaliteit en haar aantoonbare kwaliteitscontrole. Dit houdt ook in dat uw kleuren altijd gelijk zullen zijn aan elkaar en niet zullen afwijken, en dat er geen verkleuringen en of oneffenheden in voorkomen.

SKG Keurmerk

Hang- en sluitwerk dat bewezen heeft daadwerkelijk inbraakwerend te zijn kan door SKG gecertificeerd worden en mag c.q. moet dan onuitwisbaar voorzien worden van het SKG-huisje met sterren. Het SKG certificaat laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de norm voor sterkte en duurzaamheid. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt. Als een product aan de eisen voldoet, krijgt het een classificatie in sterren. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. 

Er zijn drie verschillende classificaties:

  • 1 SKG ster: standaard inbraakwerend
  • 2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend
  • 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

ISO-9001-certificering

De implementatie van dit kwaliteitsmanagement-systeem eist een voortdurende verderontwikkeling en verbetering van processen en producten. Deze is onder regelmatig toezicht van de certificeringssociëteit BSI (British Standards Institution).  Derhalve staat de kwaliteitsgerichtheid in ieder van onze deelprocessen hoog in het vaandel.

KIWA kwaliteitslabel

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in de organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat schrinwerkers doen zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa de kwaliteit te verbeteren.

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte