PVC renovatieramen

Bestaande PVC ramen en deuren renoveren?. Er bestaat een oplossing om PVC buitenschrijnwerk te renoveren zonder ze te vervangen: renovatieramen.

PVC renovatieramen

Veel mensen kijken tegen het feit op dat er bij het renoveren en vervangen van PVC ramen veel breekwerk aan te pas komt. Het uitbreken van glas, profielen, dorpels, tegels, rolluikkasten, omkasting, bekleding van ramen en deuren... zorgt voor veel lawaai, stof, afval en de kans op schade in de rest van de woning is reëel. Ook bijhorende kosten zoals het huren van een container is onvermijdelijk.

Renovatieramen plaatsen is in dit geval de ideale oplossing. Geen breekwerk en de plaatsing verloopt een stuk vlotter, wat een goedkope installatiekost met zich meebrengt.

Wat zijn PVC renovatieramen

Renovatieramen verschillende niet zo veel van gewone PVC ramen en deuren. Ze worden gewoon bovenop bestaande ramen en deuren geplaatst. De plaatsing boven PVC, hout of aluminium ramen en deuren is geen probleem. Het het vast kader bevat een speciaal renovatieprofiel zodoende het over het bestaande buitenschrijnwerk kan geplaatst worden.

Ook de bestaande omkastingen & bekleding van de oude ramen blijft behouden. Dorpels dienen niet uitgebroken te worden.

Kleuren & afwerking

Het gamma RAL-kleuren van renovatieramen is even groot als gewone PVC ramen. De afwerking van de profielen kan gebeuren in gladde, in de massa gekleurde PVC, in een UV-bestendige folie of in een gelakte folie. Bovendien kan je de profielen een structuur geven, denk maar aan een nerfstructuur, houtstructuur of een zandstructuur.

Onderhoud

PVC renovatieramen zijn makkelijk te onderhouden.

Beglazing

Verhoog de isolatiewaarde en de waarde van jouw woning door te opteren voor thermisch isolerende beglazing. Zo voldoe je aan de huidige wetgeving en kan je misschien profiteren van premies en subsidies.

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte