Klassieke PVC ramen voor een klassieke woning

Omdat foto's meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van de installatie van klassieke pvc ramen.

Gaat je een nieuwe klassieke woning bouwen of dienen de PVC ramen van een landelijke woning / rijwoning / appartement vervangen te worden? Dan kan je zeker opteren om opnieuw klassieke PVC ramen te plaatsen.

Ook klassieke bijgebouwen of aanbouw zoals poolhouses, leefkeukens, stallingen, carports & garages, gastenverblijven, veranda's... kunnen voorzien worden van PVC ramen. Uiteraard kunnen ook de ramen van een erker of een dakkapel in PVC ramen uitgewerkt worden.

Ramen met PVC sierlijsten 

Men werkt vooral met PVC sierlijsten. Deze geven het buitenschrijnwerk een karakteristiek uitzicht in barokstijl, romantische stijl en renaissance stijl.

Klassieke dubbel opendraaiende PVC ramen met kleinhouten

Bovenstaand een voorbeeld van een landelijke keuken met mooie grote witte PVC ramen. De ramen zijn dubbelopendraaiend en afgewerkt met kleinhouten om ze een klassiek karakter te geven.

Klassieke verticale schuiframen in PVC

In deze keuken werd geopteerd om PVC guillotineramen te plaatsen. Dat zijn verticale schuiframen waarbij het onderste deel naar boven kan geschoven worden. Het raam heeft een landelijk karakter door het horizontale profiel in het midden van het raam.

PVC ramen met ingewerkte kleinhouten

PVC ramen krijgen een klassieke uitstraling door te werken met kleinhouten. Bovenstaand een voorbeeld van ingewerkte kleinhouten tussen de glasbladen.

 Afgeronde PVC ramen

Afgeronde PVC ramen geven de gevel van de woning een klassieke uitstraling. Bovenaan het raam werd  halfrond uitgewerkt. De ramen zijn voorzien van een aantal ingewerkte horizontale kleinhouten.

 PVC ramen in pastoriestijl

Deze mooi klassieke keuken is afgewerkt met nieuwe klassieke PVC ramen. De kleinhouten zorgen voor de landelijke uitstraling.

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte