Retro PVC ramen

Omdat foto's meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van de installatie van retro pvc ramen.

Wit retro PVC schrijnwerk in een rijwoning

In de gevel van de rijwoning zijn 2 grote en mooie witte retro PVC ramen geplaatst in een witte retrolook. De onderste vleugels kunnen naar boven geschoven worden. Men noemt dit ook guillotineramen.

Retro PVC ramen in erker keuken

In deze keuken werd geopteerd om retro PVC guillotineramen te plaatsen. Dat zijn verticale schuiframen waarbij het onderste deel naar boven kan geschoven worden. Het raam heeft een retrokarakter door het horizontale profiel in het midden van het raam.

Zwarte PVC ramen in retrostijl

Voor een café werd gekozen om zwart retro PVC schrijnwerk te plaatsen. De ramen en deuren zijn voorzien van extra glaslatten en sierprofielen.

Retro binnen- en buitenschrijnwerk met kleinhouten

Voor deze landelijke woning werd geopteerd om om donkergrijze PVC retroramen te plaatsen. Om de grote raampartijen een retrostijl te geven werd geopteerd om veel kleinhouten te gebruiken

PVC houtimitatie voor erker

Na een verbouwing van een oude landelijke woning, is er geopteerd om een retro PVC ramen te plaatsen met houtimitatie. De ramen stralen warmte en gezelligheid uit.

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte