Moderne PVC ramen voor een moderne woning

Omdat foto's meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van de installatie van moderne pvc ramen.

Modern buitenschrijnwerk vervangen / renoveren? Dan kan. Moderne PVC ramen in een woning, appartement, bijgebouw, erker, dakkapel... hebben hun eigen karakter. Meestal gaat het over verticale PVC ramen of zeer grote PVC ramen. Ook de moderne en hedendaagse carport & garage, moderne veranda, poolhouse, gastenverblijven of pergola's kunnen voorzien worden van moderne PVC ramen.

Grote PVC ramen van plafond tot vloer

Modern interieur met witte PVC ramen van vloer tot plafond. Er werden ook hoekramen in PVC voorzien om zo veel mogelijk contact met de tuin te hebben. De zonwering in lamellen zorgt ervoor dat direct zonlicht niet binnenvalt. De raampartij bevat ook een aantal witte PVC schuiframen.

Panoramisch PVC raam in moderne keuken

Om een maximale lichtinval te bekomen werd er voor geopteerd om de volledige zijmuur uit te werken in een modern vast pvc raam van boven tot onder. Het contact met de tuin komt volledig tot zijn recht.

Verticale PVC ramen in villa

Op de bovenverdieping van deze moderne vrijstaande woning werden vooral verticale PVC ramen geplaatst. Deze passen mooi bij de stijl van het huis. Op de benedenverdieping werden moderne en hedendaagse PVC schuiframen en vast kunststof schrijnwerk geplaatst.

Blauwe PVC ramen in hedendaagse villa

Voor deze vrijstaande villa werd geopteerd om donderblauwe PVC ramen te plaatsen. Ook de voordeur werd uitgewerkt in een moderne PVC deur. De garagepoort is een automatische rolpoort in PVC. Op de bovenverdieping werden een aantal kleine kleine verticale vaste PVC ramen geplaatst, ook de hoeken zijn uitgewerkt in blauwe kunststof hoekramen.

Grote raampartij in appartement

In dit modern appartement zijn tal van PVC ramen geplaatst met maximale lichtinval. Het zicht op het lager gelegen meer is schitterend. Een groot PVC schuifraam zorgt voor een vlotte toegang tot het terras.

Moderne minimalistische villa met PVC ramen

Voor deze mooie witte villa werd geopteerd om donkere PVC ramen te plaatsen. De glaspartijen werden uitgewerkt in zonwerend glas. De PVC ramen zijn van vloer tot plafond geplaatst voor een maximale lichtinval en uitzicht tot het zwembad. Ook het bordes van de trassen zijn uitgewerkt in glas. Onderaan de woning zijn verschillende glazen platen tegen elkaar geplaatst zonder gebruik te maken van extra PVC profielen.

 

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte