Strakke PVC ramen

Omdat foto's meer zeggen dan woorden, hebben we een aantal voorbeelden geplaatst van de installatie van strakke pvc ramen.

Strakke PVC ramen in minimalistische villa

Bovenstaand een voorbeeld van een plaatsing van zeer strakke PVC ramen. Dergelijke ramen kenmerken zich door het gebruik van slanke en ranke profielen zonder gebruik te maken van kleinhouten. De strakke vorm werd ook gebruikt voor de afwerking van de balustrade in glas.

Strakke PVC schuifdeuren

Voor een kantoor werd geopteerd voor de plaatsing van grote PVC schuiframen met strak profiel. Elke ruimte kan afzonderlijk afgesloten worden en heeft zijn eigen schuifpui. Op die manier komt voldoende zonlichtbinnen en kan er voor natuurlijke ventilatie gezorgd worden. De plaatsing van de juiste zonwering is een must!

Strak buitenschijnwerk in PVC

Voor een project in het buitenland werd gekozen voor de installatie van zeer slanke PVC profielen, die toch nog voldoen aan de huidige wetgeving inzake warmteverlies. De lichtgrijze ramen passen goed samen met het interieur. 

Slanke PVC buitenramen in witte villa

Bovenstaande woning werd voorzien van mooie en ranke PVC kozijnen. De eenvoud van de ramen past perfect bij de architectuur van de villa.

"Bespaar op de aankoop van PVC ramen"

PVC ramen plaatsen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte